sfaturi romani din ukRezidenta post-Brexit si impactul Brexit asupra romanilor din UK pe piata muncii
Pe 30 iunie 2021 expira perioada in care se pot depune cereri pentru rezidenta post-Brexit in Regatul Unit – #EUSettlementScheme. Peste 900.000 de cetateni romani au depus cereri si peste 800.000 au primit dreptul de rezidenta in UK.

Ce trebuie sa faca cei care nu au depus inca cerere pentru a obtine rezidenta? Ce pot face cei care au documente de identitate expirate? Care este impactul Brexit asupra romanilor din UK pe piata muncii?

Vor raspunde acestor intrebari Andreea Berechet, consulul general al Romaniei la Manchester/Consulatul General al Romaniei la Manchester si Cristina Irimie directoare a agentiei @Happy People Learning Centre.

Discutia va avea loc miercuri, 16 iunie, ora 19:00 (ora UK), va fi moderata de Petru Clej, corespondent RFI Romania si G4 Media in UK si va fi transmisa pe pagina de Facebook a Ambasadei Romaniei la Londra.

Cei interesati pot transmite intrebari si comentarii pe pagina de Facebook a Ambasadei Romaniei la Londra si la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head