parlamentari romani in uk1O delegatie parlamentara din Romania s-a intalnit cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din UK

Saptamana trecuta au fost prezenti la Londra membri ai Grupului de Prietenie Romania-Regatul Unit din Parlamentul Romaniei, precum si presedintii Comisiilor pentru afaceri externe din Senat si Camera Deputatilor.

Acestia au participat la Forumul Bilateral Romania-UK, au avut discutii cu membri ai Grupului Parlamentar pentru Romania din Parlamentul britanic, intalniri cu presedinti de comisii din Camera Comunelor si Camera Lorzilor si cu alti parlamentari britanici.

parlamentari romani in uk2parlamentari romani in uk3Cu prilejul vizitei, parlamentarii romani au avut o intalnire cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Regatul Unit. Discutiile au facilitat evidentierea principalelor probleme cu care se confrunta romanii din UK, dar si modalitatile de rezolvare a acestora.

Totodata, delegatia romana a participat, la Palatul Westminster, la o dezbatere privind imaginea Romaniei si a romanilor din Regatul Unit.

Position: position-2
Style: none outline
ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head