ambasador Laura Popescu la BuckinghamNoul ambasador al Romaniei la Londra i-a prezentat scrisorile de acreditare reginei Elisabeta a II-a
Laura Popescu, noul ambasador al Romaniei la Londra, i-a prezentat reginei Elisabeta a II-a scrisorile de acreditare in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham.

Diplomatul roman nu s-a vazut fata in fata cu regina, ci prin intermediul unei conexiuni video online, intr-o camera a palatului.
„Am fost deosebit de onorata sa prezint Majestatii Sale Regina Elisabeta a II-a scrisorile de acreditare ca ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, in cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Buckingham. Multumesc Majestatii Sale pentru primirea calduroasa si discutia avuta!”, a declarat diplomatul roman, potrivit paginii de Facebook a reprezentantei Romaniei la Londra.

ambasador Laura Popescu la Buckingham2„Aprofundarea relatiilor romano-britanice si a Parteneriatului Strategic este una dintre prioritatile mele ca ambasador. Relatia cu Regatul Unit este foarte importanta si datorita remarcabilei comunitati romanesti, cu o contributie semnificativa la viata de zi cu zi a acestui stat”, a precizat noul ambasador.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat in 22 ianuarie decretul privind acreditarea Danielei-Laura Popescu in calitate de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.
Foto: Facebook, Ambasada Romaniei in Marea Britanie

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head