Boris Johnson in parlamentBoris Johnson si-a luat adio de la funcția de premier cu o replica din 'Terminator': 'Hasta la vista, baby!'
Boris Johnson si-a luat la revedere miercuri de la parlamentarii britanici in ultima sa sesiune de intrebari in calitate de prim-ministru, in cadrul careia si-a aparat bilantul si a incheiat apoteotic cu o replica celebra din filmul „Terminator”, "Hasta la vista, baby", in aplauzele conservatorilor, relateaza AFP, DPA si Reuters.

"Misiune in mare parte indeplinita", a dat asigurari prim-ministrul, care a revenit asupra celor trei ani ai sai la putere si a afirmat ca va petrece urmatoarele saptamani "facand ceea ce cred ca publicul se asteapta sa fac: sa avansez in dosarele pentru care am fost alesi in 2019".

"Acesti ultimi ani au fost cel mai mare privilegiu al vietii mele", a adaugat prim-ministrul in varsta de 58 de ani, care a demisionat pe 7 iulie dupa o serie de scandaluri. "Hasta la vista, baby", a incheiat el, in aplauzele deputatilor din tabara conservatoare, folosind o celebra replica a unui personaj jucat de Arnold Schwarzenegger in filmul "Terminator 2".

Succesorul lui Boris Johnson va fi cunoscut pe 5 septembrie, data la care se incheie vacanta parlamentara care incepe vineri.
El i-a dat "cateva sfaturi" celui care ii va succeda la Downing Street.
"Ramaneti aproape de americani, sustineti-i pe ucraineni, bateti-va pentru libertate si democratie peste tot. Reduceti impozitele si eliminati reglementarile acolo unde puteti, pentru a face din aceasta tara cel mai bun loc pentru a trai si a investi", a adaugat el.

"Concentrati-va pe drumul pe care-l aveti in fata, dar amintiti-va mereu sa verificati oglinda retrovizoare. Si amintiti-va inainte de toate ca nu Twitter conteaza, ci oamenii care ne-au trimis aici", le-a mai spus Boris Johnson deputatilor.
Sursa:stiripesurse.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head