migranti ukAvertismentul oficialului englez asupra ”uraganului” de migranti care urmeaza sa ajunga in Marea Britanie
Ministrul de Interne al Regatului Unit, Suella Braverman, a atentionat marti impotriva "uraganului" de migranti "care vine", acuzand opozitia laburista ca vrea "sa deschida frontierele" , informeaza AFP.


In cea de-a treia zi a congresului Partidului Conservator, la Manchester (nordul Angliei), sefa de la Home Office, de origine indiana, a afirmat ca "vantul schimbarii care ia facut pe (ai sai) parinti sa traverseze globul in secolul XX. . este abia o rafală comparativă cu uraganul care vine".

"Cererea va depasi intotdeauna oferta", a declarat ea, agitand spectrul a "milioane" de migranti suplimentari care vor sosi pe coastele britanice, un flux "incontrolabil si de necontrolat", exceptand situatia in care guvernul ce va fi la putere anul viitor va. . actiona "de o maniera decisiva".
Intr-un discurs in care ea a critic pericolul "woke" incarnat, potrivit ei, de opozitia laburista, ea a opus, in aplauzele frenetice ale celor prezenti, "frontierele puternice" aparate de conservatori unei presupuse absente a frontierelor cu laburistii, care domina. . la mare distanta in sondajele pentru viitoarele alegeri legislative.

Suella Braverman a laudat reducerea cu 20% a numărului de migranți care sosesc în Regatul Unit in mici ambarcațiuni, în raport cu anul trecut, număr care potrivit celor mai recente cifre a atins 25.000 incepand din ianuarie.
Critic fervent al Curtii Europene a Drepturilor Omului, care a denuntat proiectul britanic, in continuare intr-un punct mort, de a trimite in Rwanda migrantii sositi ilegal pe teritoriul britanic, Suella Braverman a denuntat din nou in mod vehement "regulile internationale concepute pentru o alta era”.
Ea a incercat de asemenea sa rastoarne o retorica folosita in mod regulat de stanga, opunand majoritatea britanicilor "care respecta legile" si "lucreaza din greu" unei "minoritate woke privilegiate" si care ii sustine pe militantii climatici ce "blocheaza drumurile noastre" in timpul manifestatiilor, militanti pe care ea ia calificat drept "eco-imbecili".
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head