politisti in LondraPolitistii londonezi au prins in flagrant peste 30 de indivizi
Politia londoneza a anuntat zilele trecute indeplinirea cu succes a doua operatiuni in urma carora au fost arestate 31 de persoane care talhareau noaptea turisti si persoane „vulnerabile” ori aflate in stare de ebrietate, in special in cartierele West End si Soho.

Astfel, agentii de politie s-au plimbat in civil pe strazile Londrei, afisand ceasuri aparent scumpe si prefacandu-se a fi „ametiti” cu scopul de a atrage si prinde in flagrant pe hoti.

Politistii au aflat ca suspectii tinteau exact persoane in starea de ebrietate la iesirea din pub-uri si cluburi de noapte. Astfel, conform datelor politiei londoneze, in ultimele 7 luni au fost furate in acest fel de ceasuri scumpe in valoare de 4 milioane de lire sterline, in centrul Londrei, informeaza Digi24.

Prin urmare, sa luat decizia ca ofiteri sub acoperire, in civil, sa „patruleze” zonele din cartierele londoneze unde s-au inregistrat cele mai multe astfel de furturi si talharii.
Politia londoneza a publicat imagini, surprinse de camerele de supraveghere, care prezinta cateva flagranturi in care politistii in civil, cu ceasuri „scumpe” la mana si care se preface a fi „ametiti” au prins mai multi hoti in cartierul Soho.

Conform politiei londoneze, in urma acestor operatiuni, 31 de persoane au fost arestate, din care 21 au fost condamnate. Din cele 21 de persoane, 14 au fost deja inchise, cu sentimente care totalizeaza 26 de ani de inchisoare.
Sursa:stiripesurse.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head