boris johnson si parteneraPremierul britanic, Boris Johnson, s-ar fi casatorit cu logodnica sa, in cadrul unei ceremonii secrete
Premierul britanic, Boris Johnson, s-a casatorit cu logodnica sa, Carrie Symonds, in cadrul unei ceremonii desfasurate in secret sambata, la Catedrala Westminster, potrivit ziarelor the Sun si Mail on Sunday.

O purtatoare de cuvant a biroului lui Johnson din Downing Street a refuzat sa comenteze pe marginea acestor informatii, transmite Rador.

Potrivit the Sun, oaspetii au fost invitati in ultimul moment la ceremonia din centrul Londrei si nici macar membri de rang inalt ai biroului lui Johnson nu au stiut de planurile de nunta.

In prezent, in Anglia, nuntile sunt limitate la 30 de persoane, din cauza restrictiilor de pandemie. Johnson, in varsta de 56 de ani si Symonds, de 33 de ani, locuiesc impreuna in Downing Street de cand Johnson a devenit prim-ministru, in 2019.

In 2020, au anuntat ca sunt logoditi si ca asteapta un copil. Fiul lor, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, s-a nascut in aprilie.

Johnson si Symonds reprezinta primul cuplu necasatorit care traieste in Downing Street. Ei s-au mutat acolo in iulie 2019.

Johnson a cerut-o in casatorie pe partenera lui in timpul unei vacante in Caraibe, in urma cu doi ani. Cuplul a ales sa locuiasca intr-un apartament cu patru camere din Downing Street 11, si nu in resedinta oficiala cu doua camere din Downing Street 10.

Boris Johnson, care a mai fost casatorit de doua ori, a finalizat in aceeasi luna divortul de Marina Wheeler, cu care are doi fii si doua fiice.

Fiul lui Johnson cu Symonds, Wilfred, s-a nascut in luna aprilie a anului trecut.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head