megaspital uk dailymailPrimul mega-spital din UK pentru 4.000 de pacienti infectati cu coronavirus
Imagini incredibile din interiorul Centrului ExCeL arata lucrari in desfasurare, pentru transformarea centrului de expozitii din East London in spital de urgenta.

 Centrul ExCeL London este incredintat sa creeze mii de paturi noi pentru bolnavii de COVID-19, complet cu oxigen, ventilatoare si alte echipamente cheie in lupta impotriva virusului mortal, transmite Reuters.
Membrii serviciilor de urgenta si ai armatei din Marea Britanie au lucrat pentru a transforma centrul de conferinte ExCeL din Docklands din Londra in „Spitalul Nightingale”.
Facilitatea temporara va oferi 4.000 de paturi noi pentru pacientii cu coronavirus, in efortul de a usura presiunea asupra spitalelor din Londra.

Se preconizeaza ca noul spital va fi pe deplin functional pana sambata viitoare, 4 aprilie.

Primarul Sadiq Khan i-a avertizat ieri pe londonezi: „Trebuie sa ii avertizez pe oameni ca va fi mult mai rau in urmatoarele saptamani. Dar vom face tot ce putem pentru aceasta eventualitate. Numarul de persoane despre care vorbim este mare si trebuie sa fim pregatiti pentru asta.
„Ati vazut deja numaarul mare de morti la Londra; suntem cu doua-trei saptamani inaintea restului tarii si stim ca varful va veni in curand, la trei-cinci saptamani distanta”.
Sursa:gandul.ro, Foto:Daily Mail

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head