regina anglieiRegina Angliei a parasit Palatul Buckingham de teama coronavirusului
Pentru a se proteja infectarea cu coronavirus, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, in varsta de 93 de ani, si printul Philip, 98 de ani, vor sta o perioada izolati la Castelul Windsor.

 Presa britanica scrie ca regina si printul consort au o stare de sanatate buna. "Se afla intr-o stare buna, iar decizia mutarii a fost una cu scop preventiv. O buna parte a staffului regal este destul de panicata de coronavirus", au mai informat publicatiile din Marea Britanie.

Daca situatia se va deteriora, regina Elisabeta a II-a si printul Philip vor merge la Sandringham. Vineri, 13 martie, regina Elisabeta a II-a si-a anulat mai multe vizite oficiale, intre care cele de la Cheshire si Camden. "Ca masura de precautie rationala si din motive practice in circumstantele actuale'', programul suveranei, in varsta de 93 de ani, este modificat ''pentru saptamanile urmatoare", se arata intr-un comunicat, citat de agentiile internationale de presa.

Printul Charles, fiul cel mai mare al reginei Elisabeta a II-a, primul in ordinea succesiunii la tron, si-a amanat vizitele planificate pentru saptamana viitoare in Bosnia, Cipru si Iordania din cauza evolutiei situatiei privind pandemia de coronavirus.
Sursa:romaniatv.net

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head