boris johnson premier ukBoris Johnson si ministrul britanic al Sanatatii au fost confirmati cu coronavirus
Premierul britanic, Boris Johnson (55 ani), a fost testat pozitiv pentru coronavirus.Conform unei declaratii oficiale, citate de BBC, premierul britanic are simptome usoare.

El se va autoizola in resedinta din Downing Street de la Londra.

"In ultimele 24 de ore am dezvoltat simptome usoare si am fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acum ma autoizolez, dar voi continua sa conduc Guvernul prin videoconferinta, in timp ce combatem acest virus. Impreuna vom invinge acest lucru", a transmis Boris Johnson pe Twitter.

La randul sau, ministrul Sanatatii din Marea Britanie, Matt Hancock, a anuntat vineri pe Twitter ca a fost testat pozitiv cu coronavirus si ca s-a autoizolat acasa, avand simptome usoare.

"Am fost sfatuit de medici sa ma testez pentru coronavirus. Rezultatul este pozitiv", a scris Hancock, conform Reuters. "Din fericire, simptomele mele sunt usoare si lucrez de acasa, fiind in autoizolare", a adaugat ministrul.

Amintim ca si printul Charles al Marii Britanii, in varsta de 71 de ani, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Ducesa de Cornwall, 72 de ani, a fost, de asemenea, testata, dar nu este infectata.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head