boris johnson in pandemieBoris Johnson: "Deschiderea scolilor in septembrie, o necesitate sociala, economica si morala"
Prim-ministrul britanic Boris Johnson a scris in Mail on Sunday ca redeschiderea scolilor in luna septembrie este o necesitate sociala, economica si morala si a insistat ca ele vor functiona in siguranta, in ciuda amenintarii pandemiei.

Boris Johnson conferinta presaMarea Britanie introduce noi restrictii, din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19
Pentru 4,5 milioane de locuitori din Yorkshire, inclusiv din Manchester si Bradford, au fost interzise intalnirile, contactul social, pentru a limita raspandirea cazurilor de coronavirus, dupa ce numarul acestora a crescut alarmant.

raportare decese suspendata marea britanieMarea Britanie suspenda raportarea deceselor asociate Covid-19 inregistrate zilnic
Autoritatile britanice au anuntat sambata ca, pentru un timp, nu vor mai comunica numarul deceselor asociate Covid-19 inregistrate zilnic, dupa ce Guvernul a dat ordin sa fie facuta o analiza a calculelor, temandu-se ca bilantul a fost exagerat.

mesajul lui boris johnsonPremierul Boris Johnson i-a indemnat pe britanici sa se comporte responsabil in acest weekend
Premierul Boris Johnson i-a indemnat pe britanici, vineri, sa se comporte responsabil in acest weekend, cand se vor resdechide barurile, si le-a cerut sa nu isi bata joc de efortul colectiv de a limita raspandirea noului coronavirus, transmite Reuters.

boris facebookBoris Johnson: "Nu mai putem fi prizonierii crizei COVID"
Britanicii nu mai pot continua sa fie "prizonierii acestei crize", a declarat marti premierului Regatului Unit al Marii Britanii, Boris Johnson, in timp ce contura planurile de relansare a economiei britanice, devastata de masurile de izolare luate in contextul pandemiei de coronavirus, informeaza Reuters.

relaxare masuri anglia bbcNoi masuri de relaxare din 4 iulie anuntate de catre Boris Johnson
Noi masuri de relaxare au fost anuntate in Anglia, care vor fi implementate incepand de luna viitoare, din data de 4 iulie.

universitate angliaTaxele pentru facultatile din Anglia vor fi mai mari din anul 2021
Studentii din Uniunea Europeana care doresc sa studieze la o universitate din Anglia vor trebui sa plateasca taxe mai mari de scolarizare, la fel ca alti studenti straini, de la inceputul anului universitar 2021 in urma Brexit, a anuntat marti guvernul britanic, potrivit AFP.

masca obligatorie anglia transport comunPurtarea mastii va fi obligatorie in transportul in comun din Anglia de la 15 iunie
Guvernul britanic a anuntat ca absolut toti cei care folosesc transportul in comun in Anglia vor fi obligati sa poarte masca sau cel putin sa-si acopere fata incepand cu data de 15 iunie, cu scopul de a evita raspandirea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2.

boris masuri relaxareIn Anglia se vor redeschide in iunie mii de magazine stradale si centre comerciale
In Anglia se vor redeschide in iunie mii de magazine stradale si centre comerciale, a declarat luni premierul Boris Johnson, stabilind un program pentru afaceri in cadrul masurilor de relaxare a restrictiilor legate de coronavirus.

plaja ruislip lido skynewsSute de britanici au luat cu asalt plajele abia deschise in Marea Britanie
Luni a fost sarbatoare legala in Marea Britanie, iar temperaturile au fost ridicate, asa ca oamenii nu au stat in case si au luat cu asalt plajele si parcurile abia deschise.

boris johnson premier ukPremierul Boris Johnson confirma redeschiderea partiala a scolilor la 1 iunie
Premierul Boris Johnson si-a confirmat duminica planul de relaxare treptata ce vizeaza redeschiderea partiala a scolilor incepand cu 1 iunie, dupa mai mult de doua luni de masuri de izolare instituite pentru a limita raspandirea epidemiei noului coronavirus.

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head