moneda queenMonetaria Regala a Marii Britanii a emis prima sa moneda comemorativa dedicata unui grup rock britanic
The Royal Mint - Monetaria Regala a Marii Britanii - a emis luni prima sa moneda comemorativa dedicata unui grup rock britanic, care se doreste un omagiu adus regretatului solist Freddie Mercury si celorlalti trei colegi ai sai din trupa Queen.

boris johnsonPolitia s-a deplasat la domiciliul lui Boris Johnson pentru o cearta conjugala
Politia londoneza s-a deplasat vineri la domiciliul lui Boris Johnson, favorit in cursa pentru succesiunea premierului britanic Theresa May, dupa ce a primit un apel privind o cearta conjugala zgomotoasa, a relatat presa britanica, preluata de AFP.

ba zbor incurcat bbcUn avion British Airways care trebuia sa ajunga la Dusseldorf a aterizat din greseala la Edinburgh!
Un zbor al companiei British Airways care a decolat pe de aeroportul London City cu destinatia Dusseldorf, Germania, a aterizat din greseala in Edinburgh, dupa ce documentele de zbor au fost trimise gresit.

garda regala la palatul buckinghamGarda Reginei Marii Britanii a interpretat "Bohemian Rapsody” in fata Palatului Buckingham
Garda Regala de la palatul Buckingham din Londra a celebrat Globurile de Aur obtinute de pelicula "Bohemian Rapsody" cu o interpretare inedita a celebrei piese a trupei Queen, luni, la pranz, arata The Guardian.

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head