uk ue brexitPresedintii Comisiei Europene si Consiliului au semnat acordul pentru Brexit
Presedintii Comisiei Europene si Consiliului au semnat vineri acordul cu privire la Brexit aprobat de Regatul Unit pentru a permite ratificarea sa de catre Parlamentul European, a anuntat sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, citata de France Presse.

brexit steag ueRegina Elisabeta a II-a a promulgat Acordul privind Brexitul, Marea Britanie urmand sa paraseasca UE la 31 ianuarie
Regina Elisabeta a II-a a promulgat, joi, Acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, urmand ca Brexitul sa se produca efectiv la 31 ianuarie, au anuntat guvernul si parlamentul, relateaza AFP si Reuters.

Anul Nou 2020Cu prilejul Noului An,

ROMAN IN UK

va ureaza

un calduros

LA MULTI ANI!

klaus iohannisIohannis spune ca rezultatul alegerilor din UK este foarte bun pentru romani
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, de la Bruxelles, ca rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie este unul foarte bun pentru romani.

Iohannis si Charles MichelKlaus Iohannis: Niciun roman nu trebuie sa aiba emotii in ce priveste statutul pe care il va avea dupa Brexit
Presedintele Klaus Iohannis spune ca drepturile romanilor din Marea Britanie vor fi protejate in cazul unui Brexit, indiferent daca acesta se va produce cu acord sau fara.

brexit or no brexitUniunea Europeana acorda o noua amanare pentru Brexit
Cei 27 de ambasadori ai statelor UE au agreat, luni, o noua amanare pentru Brexit. Noul termen limita acum este 31 ianuarie 2020, insa este unul flexibil, astfel ca britanicii pot iesi si mai devreme de aceasta data, daca se pun de acord.

brexit3Cele 27 de state membre UE au adoptat in mod oficial noul acord pe Brexit si-l trimit Parlamentului britanic
Liderii europeni au aprobat, joi, in unanimitate acordul pe Brexit, pe care-l trimit astfel in mod oficial Parlamentului britanic sa-l ratifice.

nou acord brexit bbcBoris Johnson si si seful Comisiei Europene au anuntat ca s-a ajuns la un nou acord de Brexit
Marea Britanie si Uniunea Europeana au agreat un nou acord pentru Brexit, a anuntat joi presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker, dupa o intalnire cu Boris Johnson la Bruxelles, inaintea sesiunii Consiliului European de toamna.

Brandon LewisInterviu cu Brandon Lewis, ministru pentru Securitate in cadrul Home Office si Adjunct pentru Iesirea din UE si Pregatirea pentru No Deal
- Domnule ministru, va multumesc ca ati acceptat invitatia noastra de a va adresa romanilor din Marea Britanie prin intermediul publicatiei Roman in UK.
- Placerea este de partea mea .
(English version)

andrew noble si ramona manescuCati romani s-au inregistrat pentru a ramane pe teritoriul britanic dupa Brexit
Peste 140.000 de romani s-au inregistrat pentru a obtine noul statut de sedere in Marea Britanie, sistemul respectiv fiind creat pentru a asigura, post-Brexit, drepturi cetatenilor UE stabiliti in Regat, informeaza Ambasada Marii Britanii la Bucuresti, pe pagina de Facebook, potrivit Agerpres.

sfarsitul liberei circulatii uk independentMarea Britanie vrea sa blocheze libera circulatie a cetatenilor UE chiar din prima zi dupa Brexit
Marea Britanie vrea sa impiedice libera circulatie a cetatenilor din Uniunea Europeana inca din prima zi a unui Brexit fara acord, conform unor noi planuri ale Guvernului din Downing Street.

Subcategorii

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head