Rachel Johnson protest antibrexitSora fostului primar londonez s-a dezbracat in direct, ca protest la Brexit
Rachel Johnson, sora fostului primar londonez si fost ministru de externe Boris Johnson, s-a dezbracat in direct la o emisiune in timpul unei discutii despre Brexit, relateaza Daily Mail.

Sora lui Boris Johnson a spus publicului Sky News ca actul sau „nonconformist” este in solidaritate cu Victoria Bateman, o activista pro-UE de la Universitatea din Cambridge. Activista s-a dezbracat recent in cadrul unor emisiuni pentru BBC Radio 4 si Good Morning Britain.

Rachel, in varsta de 54 de ani, si-a lasat colegii fara cuvinte in timp ce isi desfacea nasturii de la camasa, inainte de a vorbi despre emisiunea The Pledge.
„Dupa cum stim cu totii, este greu sa vorbim despre Brexit”, spune Rachel. „Se simte de parca am ajuns la un punct de saturatie. Dar, o activista a descoperit un mod inedit de a se face auzita pe aceasta tema”, continua Rachel.
„Victoria Bateman si-a facut aparitia dezbracata in presa, pentru a oferi diferite argumente despre cum Brexit va lasa Marea Britanie dezbracata”, adauga Rachel.

„Deci, ca un omagiu adus activistei, am decis sa ii urmez exemplul – de fiecare data cand vom discuta despre Brexit, o sa ma asigur ca sunt remarcata”, conchide aceasta.
Bateman este profesor de economie la Universitatea din Cambridge si de asemenea activist pentru drepturile femeilor dar si impotriva Brexit.
Sursa:Mediafax

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head