drone heathrow dailymailZborurile de pe aeroportul Heathrow din Londra au fost intrerupte din cauza unei drone
Zborurile de pe aeroportul Heathrow din Londra au fost oprite marti pentru aproximativ o ora dupa ce o drona a fost observata in apropierea celui mai aglomerat centru aerian din Europa, ridicand temerile ca haosul care a afectat luna trecuta aeroportul Gatwick s-ar putea repeta, relateaza Reuters.

 Un purtator de cuvant al aeroportului Heathrow a declarat ca drona a fost prima data vazuta in vecinatatea aeroportului la ora locala 17:05 (19.05, ora Romaniei) si ca aeroportul "a colaborat indeaproape cu Politia Metropolitana pentru a preveni orice amenintare la siguranta operationala", potrivit CNN.

Plecarile au fost oprite ca o "masura de precautie" in timpul anchetei, a adaugat purtatorul de cuvant. Unele zboruri au fost reluate pana la ora 18.20, potrivit site-ului de monitorizare a aviatiei Flight 24.
La scurt timp dupa aceea, un purtator de cuvant al Aeroportului Heathrow a spus ca, in timp ce plecarile s-au reluat, au continuat sa monitorizeze situatia si au prezentat scuze pasagerilor care au fost afectati de "suspendarea scurta".
Sursa:Mediafax, Foto:Daily Mail

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head