fShare
11

alerta politie londraPolitia britanica ia in considerare implicarea mai multor persoane in atentatul de la Londra
Politia britanica nu exclude implicarea mai multor persoane in atentatul cu bomba de vineri, de la Londra, transmite Reuters.


"Urmam in continuare mai multe linii de investigatie, in ritm alert", a declarat presei coordonatorul national al operatiunilor antiteroriste ale politiei, Neil Basu.

Un suspect — un tanar de 18 ani — a fost arestat sambata dimineata la Dover, in legatura cu explozia dispozitivului artizanal in statia de metrou Parsons Green din Londra. In urma atacului 30 de pasageri au suferit arsuri si leziuni provocate de busculada de dupa explozie.
La perchezitiile efectuate in zona portuara din sud-estul Angliei unde a fost retinut suspectul au fost confiscate mai multe articole, a mai informat politia, conform agentiei Xinhua.

Politia britanica a anuntat sambata ca efectueaza perchezitii la o locuinta din comitatul Surrey, sudul Angliei, in apropiere de Londra, dupa arestarea unui barbat in varsta de 18 ani in legatura cu atentatul cu bomba artizanala comis vineri dimineata intr-o statie de metrou din Londra si care s-a soldat cu 30 de raniti, relateaza Reuters

Politia a anuntat intr-un comunicat ca locuitorii din cladirile invecinate au fost evacuati ca masura de precautie.
"Au fost instituite cordoane de securitate pe o raza de 100 de metri pentru a facilita operatiunea politiei londoneze care este sustinuta de fortele de politie din Surrey", se precizeaza in comunicat.
Sursa:Agerpres

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head