Primar Londra Sadiq KhanMesajul primarului Londrei pentru rezidentii europeni, dupa Brexit
Primarul Londrei Sadiq Khan, ales in urma cu mai putin de doua luni, a transmis un mesaj dupa Brexit, adresat rezidentilor europeni din capitala Marii Britanii.

"Vreau sa trimit un mesaj foarte clar pentru fiecare rezident european care locuieste in Londra: sunteti bineveniti aici. Ca oras, suntem recunoscatori pentru contributia imensa pe care o aveti, si acest lucru nu se va schimba in urma referendumului.

Aproape un milion de cetateni europeni locuiesc in Londra in prezent, si ei aduc beneficii enorme orasului nostru: muncesc din greu, platesc taxe, lucreaza in serviciile noastre publice si contribuie la viata noastra civica si culturala.
Cu totii avem responsabilitatea sa incercam sa vindecam diviziunile care au aparut pe parcursul acestei campanii si sa ne concentram pe ce ne uneste, nu pe ce ne desparte", a transmis Sadiq Khan conform vox.com.

Londra este, alaturi de Scotia si Irlanda de Nord, singura regiune a Marii Britanii care a votat in favoarea ramanerii in Uniunea Europeana.
Potrivit Departamentului britanic al Muncii si Pensiilor, in martie 2015, in Marea Britanie munceau 152.363 de cetateni romani, comparativ cu 47.116 in 2014.
Sursa:gandul.info

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head