Andrew Noble ambasador ukMesajul in limba romana, transmis de ambasadorului britanic la Bucuresti, de Centenar
Ambasadorul britanic la Bucuresti, Andrew Noble, a transmis sambata un mesaj video, in limba romana, in care le ureaza "La multi ani!" romanilor cu ocazia Zilei Nationale, in care afirma ca Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana, dar ramane in Europa alaturi de partenerul sau strategic Romania.

 "In ziua de 1 Decembrie 2018 ma simt privilegiat sa ma alatur romanilor de pretutindeni in acest moment de sarbatoare si de mandrie. Sa nu uitam niciodata cine au fost cei care au luptat sa puna bazele statului roman modern acum o suta de ani, reusind sa depaseasca ororile Primului Razboi Mondial, este vorba de romanii din Vechiul Regat, de transilvaneni, de basarabeni si de bucovineni", afirma, intr-un mesaj video, in limba romana, postat pe Facebook, Andrew Noble.

El a apreciat relatiile bilaterale dintre Marea Britanie si Romania ca fiind excelente.
"Obiectivul meu, ca ambasador britanic, este ca aceasta relatie sa se dezvolte chiar si mai mult pe viitor. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana, dar ramane in Europa alaturi de partenerul sau strategic Romania. La multi ani!", a adaugat Noble in finalul mesajului.
Sursa:Mediafax

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head