fShare
10

sigla MAEMinisterul de externe dezminte ca ar fi fost retinuti cetateni romani dupa atentatul din Londra
Ministerul Afacerilor Externe a transmis luni ca, potrivit datelor oficiale obtinute pana in acest moment, nu se confirma informatia conform careia doi cetateni romani ar fi fost retinuti in legatura cu atentatul terorist de la Londra, din noaptea de sambata.

 

"Referitor la articolele de presa conform carora doi cetateni romani ar fi fost retinuti in urma raidurilor efectuate dupa incidentul de tip terorist de la Londra din noaptea de 3 spre 4 iunie, va transmitem urmatoarele: conform datelor oficiale obtinute pana la acest moment, informatia conform careia doi cetateni romani ar fi fost retinuti in legatura cu incidentul de tip terorist de la Londra din 3 iunie nu se confirma.

De asemenea, precizam ca Politia Metropolitana nu detine date care sa confirme acest articol de presa", se arata intr-un comunicat de presa remis luni AGERPRES de MAE.
Potrivit sursei citate, reprezentantii misiunii diplomatice romane de la Londra recomanda cetatenilor romani care au informatii in legatura cu acest incident sa le puna la dispozitie autoritatilor britanice.

Anuntul vine dupa ce in presa au aparut informatii ca in raziile de dupa atentat politistii britanici au intrat intr-un apartament unde locuiau doi romani pe care i-ar fi si retinut.

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head