garda regala la palatul buckinghamGarda Reginei Marii Britanii a interpretat "Bohemian Rapsody” in fata Palatului Buckingham
Garda Regala de la palatul Buckingham din Londra a celebrat Globurile de Aur obtinute de pelicula "Bohemian Rapsody" cu o interpretare inedita a celebrei piese a trupei Queen, luni, la pranz, arata The Guardian.

 Orchestra Garzii Regale de la palatul Buckingham i-a surprins pe turistii care s-au aflat luni la Londra cu o interpretare a piesei "Bohemian Rhapsody" a trupei Queen, la cateva ore dupa ce filmul cu acelasi titlu a primit doua dintre cele mai importante premii la gala Globurilor de Aur.

Imaginile publicate pe internet ii infatiseaza pe membrii orchestrei militare executand acordurile celebrei piese:
Piesa lansata in 1975 este al treilea cel mai bine vandut hit din istoria Marii Britanii.

Lungmetrajul regizat de Bryan Singer si Dexter Fletcher, cu Rami Malek in rolul lui Freddie Mercury, a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-o drama si pentru cel mai bun film- drama duminica seara.
Ministerul britanic al Apararii si Armata din regat nu au putut sa confirme in mod oficial daca interpretarea filmata de turisti a fost un omagiu adus succesului pe care il are filmul, arata The Guardian.

Dupa ce acordurile piesei Queen s-au incheiat, orchestra a interpretat tema muzicala din serialul "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", spune si publicatia The Independent, care atribuie acest moment premiului Globul de Aur castigat de actorul din acest serial Richard Madden, pentru un rol interpretat in productia "Bodyguard".

Cu toate ca nu este un lucru obisnuit, garda interpreteaza din cand in cand adaptari ale unor piese populare, pentru a marca o ocazie speciala. In luna iulie 2018, militarii au interpretat piesa trupei ABBA "Dancing Queen", in saptamana in care a fost lansata pelicula "Mamma Mia! Here We Go Again", iar, in luna august, s-au auzit acordurile cantecului "Respect" in onoarea regretatei Aretha Franklin.
Sursa:Mediafax

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head