Victoria Beckham decorataVictoria Beckham a primit o decoratie din mainile printului William
Stilista britanica Victoria Beckham a fost decorata de Printul William cu Ordinul Imperiului Britanic in rang de ofiter pentru servicii deosebite aduse industriei modei, intr-o ceremonie care a avut loc la Palatul Buckingham, relateaza EFE.

Fosta vedeta pop si sotul ei, fostul jucator de fotbal David Beckham, dar si parintii ei, au luat parte la aceasta ceremonie oficiala care a avut loc miercuri la Londra.
"A fost o deosebita onoare pentru mine sa ma aflu la Buckingham Palace. Sunt mandra ca sunt cetatean britanic, ma simt onorata sa primesc aceasta decoratie din mainile printului William", a declarat Victoria Beckham.
"Daca ai aspiratii inalte si muncesti din greu pentru ele, poti sa realizezi lucruri mari. Sunt fericita ca am participat la acest eveniment special alaturi de parintii si sotul meu. Fara dragostea si sprijinul lor, nimic din toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile", a adaugat ea.

David Beckham a primit si el o astfel de distinctie in 2003 pentru performanta sa din fotbal, iar decoratia i-a fost inmanata chiar de regina Elisabeta a II-a.
Victoria Beckham, membra a fostului grup Spice Girls, are succes de mai multi ani cu propria ei casa de moda. Creatiile sale vestimentare sunt purtate de unele dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Anna Kendrick si Kate Winslet.

Victoria si-a lansat afacerea in lumea modei in 2008, iar in 2011 a castigat British Fashion Award pentru cel mai bun designer al anului. Anul trecut, brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.
Sursa:Agerpres

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head