regina calareDesi are 90 de ani, regina Marii Britanii nu renunta la plimbarile pe cal
Nimic nu o poate tine departe pe Regina Marii Britanii de hobby-ul ei favorit, chiar daca luna viitoare va implini 91 de ani. Elisabeta a II-a a fost surprinsa, la sfarsitul saptamanii trecute, calare pe iapa ei preferata, Carltonlima Emma, plimbandu-se pe malurile Tamisei, scrie presa britanica.

Elisabeta a II-a a iesit la o plimbare, calare, pe malul raului Tamisa si in imprejurimile castelului Windsor, situat in afara Londrei, unde regina locuieste in mare parte a anului. Nici de data aceasta suverana britanica nu purta cascheta, pentru a nu-si deranja coafura, preferand un batic legat sub barba.

Asta dovedeste, noteaza presa britanica, ca regina este din nou sanatoasa dupa ce a suferit de o raceala puternica la sfarsitul anului trecut care a impiedicat-o sa-si exercite angajamentele oficiale, precum asistarea la slujba de Craciun si la petrecerea de Anul Nou la resedinta Sandringham, din comitatul Norfolk.

Anul acesta regina si sotul sau, printul Phillipe, 95 de ani, si-au amanat venirea la Londra de la Sandringham din acest motiv. Elisabeta a II-a va sarbatori 91 de ani luna viitoare.
Raceala puternica nu a impiedicat-o totusi pe regina sa participa la petrecerea de Anul Noul desfasurata in aceasta resedinta din provincie.
Sursa:adevarul.ro, Foto:express.co.uk

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head