london zooO gorila periculoasa a evadat de la London Zoo, dar animalul a fost tranchilizat si capturat
Un incident neobisnuit a fost inregistrat joi seara la Londra. O gorila periculoasa a scapat din tarcul sau de la London Zoo, iar politistii s-au vazut nevoiti sa inchida in diverse incinte vizitatorii care se aflau in gradina zoologica pentru a-i feri de pericol.

Pana la urma, animalul a fost localizat si adormit cu o arma cu tranchilizante, dupa care a fost dus la locul sau. Nu au existat raniti, informeaza agentia AP preluata de Bloomberg.

La fata locului au fost chemati zeci de politisti pentru a-i ajuta pe angajatii gradinii zoologice sa ia urma gorilei, una dintre cele 7 care fac "Regatul Gorilelor" atat de atractiv pentru iubitorii de animale.

Unul dintre martorii la incident a declarat la BBC ca se afla intr-o cafenea deschisa in incinta gradinii zoologice cand au intrat cativa angajati si i-au incuiat inauntru, fortandu-i sa ramana acolo pana cand gorila urma sa fie prinsa.

London Zoo se afla in apropierea unei zone urbane foarte populate. Conducerea gradinii zoologice a declarat ca incidentul a luat sfarsit cu bine si a promis ca va da mai multe detalii despre modul in care animalul a reusit sa scape.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head