radu nicolae londraRoman ucis in apartamentul sau din Londra
Radu Nicolae, originar din Brasov, a fost gasit injunghiat in apartamentul sau din Londra in care locuia cu iubita sa si fiul sau de doar sase luni. Politistii sunt in alerta, dupa ce in zona a mai fost o crima descoperita cu o jumatate de ora inainte.

 Radu Nicolae locuia de cinci ani la Londra, unde era muncitor. Se stabilise in zona Colindale, alaturi de iubita sa si de fiul sau de sase luni. Zona este una linistita, iar vecinii sunt socati de cele intamplate.

Tanarul a fost gasit injunghiat in apartamentul sau duminica, 15 aprilie. A fost dus la spital, dar medicii nu au putut sa il mai salveze din cauza hemoragiei masive. Anchetatorii au dezvaluit ca tanarul a fost injunghiat de mai multe ori.
Radu Nicolae avea multi prieteni in Marea Britanie. Acestia au declarat politiei ca tanarul era linistit, nu avusese conflicte in ultima vreme, isi iubea fiul si ii placea mult fotbalul.
Vecinii sai spun ca era un om linistit si se intelegea bine cu iubita sa.

Politistii sunt in alerta maxima. Potrivit publicatiei Evening Standard, autoritatile ancheteaza in acelasi timp si o a doua crima, cu acelasi mod de operare, dupa ce o femeie, in varsta de 30 de ani, a murit in locuinta sa din Brixton, nu foarte departe de zona in care a fost injunghiat romanul. Potrivit aceleiasi publicatii, politistii ar fi audiat doi suspecti in acest caz, un barbat si o femeie de 20 de ani.
In comunicatul de presa, Scotland Yard a anuntat ca de la inceputul anului pana in prezent, la Londra au fost 59 de cazuri de crima.
Sursa:adevarul.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head