vandalism romani ukTrei romani din Londra au vandalizat masina unui vecin care ar fi parcat pe locul lor
Trei romani aflati la Londra au vandalizat masina unui vecin, pe motiv ca acesta parcase pe spatiul lor, pe o strada din cartierul Barking. Inarmati cu un topor, o bormasina si o crosa de golf, barbatii aproape ca au distrus vehiculul, noteaza „The Daily Mail“.

Scenele socante au fost filmate de un alt vecin al celor trei, care a povestit si cum s-a ajuns in aceasta situatie.

Potrivit lui Matus Oravec, care a filmat incidentul, masina parcata pe locul revendicat de cei trei romani avea rotile blocate de autoritati, din cauza ca proprietarul nu platise taxa de drum. Cum vehiculul nu putea fi mutat in aceste conditii, romanii in cauza s-au gandit ca daca distrug autoturismul, autoritatile vor veni sa il ridice. Asa ca au trecut la un atac feroce. Au spart geamurile vehiculului si au gaurit si lovit fara mila caroseria.

Cel care a filmat incidentul a afirmat ca barbatii locuiesc impreuna si ca s-au mutat la Londra pentru a lucra in capitala Marii Britanii.
Oravec sustine nu a fost pentru prima data cand cei trei au gasit masina vecinului parcata pe acel loc, astfel ca intre acesta din urma si romani exista un conflict mai vechi.
Potrivit cotidianului „The Daily Mail“, care a publicat inregistrarea video in care este surprins atacul, politia nu a primit nicio plangere legata de acest incident.
Sursa:adevarul.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head