victor spirescu ukPrimul roman ajuns in UK dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii a murit intr-un accident rutier
Victor Spirescu, primul roman ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord dupa ridicarea restrictiilor la munca, a murit intr-un accident rutier. Victor avea propria afacere in Marea Britanie si urma sa se casatoreasca.

 

Tragicul eveniment a fost anuntat pe Facebook de prietenii sai. „Azi am pierdut un prieten drag mie si familiei mele...a plecat mult prea repede dintre noi. In urma cu 3 luni imi spunea «Aditule nu am trait degeaba am trait viata la maxim». Mai erau multe de facut «Victor»! Odihneste-te in pace Spirescu Victor! Condoleante familiei!”, a scris unul dintre prietenii lui Victor. „Dumnezeu sa te odihneasca in pace pacat de tineretea ta”, a scris o alta cunostinta.

Prietenii lui comenteaza pe Facebook ca Victor urma sa se casatoreasca si ca a murit intr-un accident rutier.

Victor Spirescu a devenit celebru dupa ce, in 2014, era primul roman care ajungea in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii.
Viata sa privata a fost expusa in repetate randuri in ziarele britanice, a fost fotografiat cu politicieni, a aparut la televizor alaturi de liderul UKIP Nigel Farage, a fost oprit pe strada de straini care ii cereau autografe.

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head