fShare
6

iulian badaricRoman condamnat in Anglia pentru rapirea unui copil de 2 ani
Un roman a fost condamnat la trei ani de inchisoare in Marea Britanie pentru rapirea unui copil de 2 ani, pe care ar fi intentionat sa-l agreseze sexual in toaleta unui McDonald’s.

 

Iulian Alexandru Badaric, 36 de ani, a fost gasit vinovat de rapirea copilului, insa nu au fost gasite probe care sa sustina acuzatia de agresiune sexuala, relateaza Metro.
Anul acesta, pe data de 10 mai, baietelul, insotit de mama, era intr-un McDonald’s din centrul Londrei. Mama l-a scapat din vedere doar cateva momente, cand copilul se juca la scara. Cand l-a cautat cu privirea, baiatul disparuse.

Mama a dat alarma si a inceput sa-l caute impreuna cu toti angajatii restaurantului. O persoana a observat ca o cabina de la toaleta era inchisa. Cand a deschis usa, a vazut baiatul, alaturi de un barbat. A fost chemata politia care l-a retinut pe cel in cauza.
Inregistrarile de pe camerele de supraveghere au aratat ca suspectul, identificat apoi ca Badaric, a intrat in restaurant la ora 11.51. Nu a cumparat de mancare, ci doar a stat intr-un colt al restaurantului.

A vazut copilul jucandu-se pe scari, s-a apropiat de el si au plecat impreuna la nivelul superior. O alta camera a inregistrat momentul in care romanul a intrat pe coridorul unde se afla toaletele.
Badaric va fi deportat in Romania dupa ce isi va ispasi pedeapsa.
Sursa:stirileprotv.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head