fShare
5

accident romani londra dailymailCinci romani raniti, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de pietoni, in sud-estul Londrei
Cinci persoane au fost ranite duminica si au fost transportate la spital, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de pietoni in zona de sud-est a Londrei, a anuntat un oficial din cadrul politiei, care a precizat ca soferul a fost retinut.

Cinci cetateni romani au fost raniti si transportati la unitatile spitalicesti King's College London si Royal London Hospital, in urma incidentului din Bellingham, Londra, dintre care unul este in stare critica, trei in stare stabila, iar un altul a fost externat, informeaza Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

"Conform ultimelor informatii oficiale obtinute de consulul Romaniei la Londra, care a luat legatura si s-a deplasat atat la spitale cat si politie, cinci cetateni romani au fost raniti si transportati la unitatile spitalicesti King's College London si Royal London Hospital. Patru cetateni romani sunt internati, unul este in stare critica, trei sunt in stare stabila, iar al cincilea cetatean roman a fost externat, dupa acordarea de ingrijiri medicale", se arata intr-o precizare a MAE transmisa, duminica seara, Agerpres.
Potrivit sursei citate, "autoritatile britanice continua cercetarile pentru a stabili circumstantele producerii incidentului".

De asemenea, MAE mai precizeaza ca ambasadorul Romaniei la Londra se va deplasa, in cursul zilei de luni, la cele doua unitati spitalicesti pentru a-i vizita pe cetatenii romani.

"Misiunea diplomatica mentine legatura cu autoritatile locale, unitatile spitalicesti, precum si cu familiile cetatenilor romani implicati, in vederea acordarii de asistenta consulara", mentioneaza Ministerul Afacerilor Externe.
Un barbat a fost arestat duminica dimineata, fiind banuit de sofat periculos si in stare de ebrietate, dupa ce a ranit cinci persoane in sud-estul Londrei, a anuntat politia, potrivit DPA.

Politia metropolitana a transmis ca masina condusa de barbat a lovit mai multi trecatori inainte de a se izbi de un zid in zona Bellingham. Patru barbati si o femeie, cu varste intre 25 si 46 de ani, au primit ingrijiri medicale ca urmare a ranilor suferite.
Sursa:Agerpres, Foto:Daily Mail

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head