ba zbor incurcat bbcUn avion British Airways care trebuia sa ajunga la Dusseldorf a aterizat din greseala la Edinburgh!
Un zbor al companiei British Airways care a decolat pe de aeroportul London City cu destinatia Dusseldorf, Germania, a aterizat din greseala in Edinburgh, dupa ce documentele de zbor au fost trimise gresit.

 Pasagerii si-au dat seama doar la aterizare ca in loc sa ajunga in Germania, erau de fapt in Scotia, scrie BBC News. Ulterior, avionul a zburat spre Dusseldorf. „Ne-am cerut scuze clientilor pentru aceasta intrerupere a calatoriei lor si ii vom contacta pe fiecare, individual”, a transmis BA.

BA transmis si ca pilotul nu s-a pierdut in nici un moment, dar documentele de zbor pe care le-a primit spuneau ca trebuie sa zboare la Edinburgh, iar turnul de control i-a dat permisiunea de zbor pe acel traseu. Unul dintre pasageri, Sophie Cooke, spune ca zboara in fiecare saptamana la Dusseldorf in interes de serviciu. Ea a povestit ca atunci cand pilotul a anuntat ca avionul se pregateste sa aterizeze in Edinburgh toata lumea a presupus ca este o gluma. Dar apoi, pilotul a rugat pasagerii sa ridice mana daca voiau de fapt sa ajunga in Dusseldorf si toata lumea a ridicat-o.

„Pilotul a spus ca nu stie cum s-a intamplat. El a spus ca nu i s-a mai intamplat niciodata si ca echipajul incerca sa inteleaga ce trebuie sa faca in continuare”, a declarat pasagera pentru BBC.
Dupa doua ore de stat pe aeroportul din Edinburgh, avionul a decolat din nou si de aceasta data a ajung la Dusseldorf. British Airways a transmis ca deocamdata nu stie cum a fost posibil ca documentele de zbor sa fie schimbate.
Sursa:libertatea.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head