boris johnsonPolitia s-a deplasat la domiciliul lui Boris Johnson pentru o cearta conjugala
Politia londoneza s-a deplasat vineri la domiciliul lui Boris Johnson, favorit in cursa pentru succesiunea premierului britanic Theresa May, dupa ce a primit un apel privind o cearta conjugala zgomotoasa, a relatat presa britanica, preluata de AFP.

 Conform cotidianului The Guardian, un vecin a sunat la politie in noaptea de joi spre vineri spunand ca a auzit o cearta cu urlete si usi trantite la domiciliul lui Johnson si al partenerei sale Carrie Symonds, in sudul Londrei.

Carrie Symonds a fost auzita strigand: "Pleaca" si "Iesi din apartamentul meu", sustine publicatia.

Un purtator de cuvant al politiei londoneze a confirmat ca a fost primit un apel de la un vecin in noaptea de joi spre vineri, la ora 00:24. "Cel care a sunat era ingrijorat de securitatea unei vecine", a explicat el.

"Politia s-a deplasat la fata locului si a vorbit cu toti cei de la adresa, care s-au comportat adecvat. Agentii nu au identificat nicio infractiune si nicio sursa de ingrijorare si nu a existat niciun motiv ca politia sa actioneze", a adaugat purtatorul de cuvant.

Vecinul, care spune ca a inregistrat altercatia de la domiciliul sau, a povestit pentru The Guardian ca a batut de trei ori la usa lui Boris Johnson si a lui Carrie Symonds, dar ca nimeni nu a raspuns. El a spus ca a auzit "doua strigate puternice" si o "izbitura puternica" ce a zguduit imobilul.

Boris Johnson, promotor al iesirii Marii Britanii din UE considerat favorit sa devina prim-ministru, este vizat acum de o serie de intrebari dupa ce presa a relatat ca politia a fost chemata la resedinta sa din cauza unei dispute aprige cu partenera, situatia riscand sa ii afecteze ambitiile politice.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head