sectia consulara londra mutareSectia consulara a Ambasadei Romaniei la Londra se muta, temporar, la ICR 
Incepand cu data de 31 august 2020, Sectia consulara a Ambasadei Romaniei la Londra isi va inceta permanent activitatea la sediul din 344 Kensington High St, Kensington, London W14 8NS, urmand a presta, temporar, servicii consulare in cladirea Institutului Cultural Roman din 1 Belgrave Square, Belgravia, London SW1X 8PH.

 Avand in vedere spatiul restrans si limitarile tehnice, la acest sediu temporar, Sectia Consulara Londra va efectua cu prioritate solicitarile cu caracter de urgenta (calatoria in Romania sau vizitele in strainatate, in scop turistic NU se regasesc pe lista urgentelor) si va continua solutionarea cererilor pentru documente de calatorie ale caror programari au fost anulate in contextul pandemiei COVID-19 (perioada 16 martie - 30 iunie 2020).

La adresa mentionata Sectia consulara Londra va functiona pana la relocarea in noul sediu care se afla in curs de amenajare.
Toate serviciile vor fi efectuate, in continuare, DOAR pe baza de Programare prealabila la adresele de email:
- Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., pentru situatii de urgenta,
- Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. pentru titluri de calatorie (in situatia documentelor de calatorie pierdute/expirate) respectiv,
- prin sistemul www.econsulat.ro pentru programarile anulate anterior in contextul COVID-19

Pentru situatiile de urgenta/ extraordinare (precum spitalizari, decese, accidente, arestari, disparitii, atentate teroriste), cetatenii romani pot contacta Sectia consulara in continuare la linia telefonica: 00447738716335.
Atentie! La aceasta linie telefonica NU se furnizeaza informatii legate de serviciile consulare si NU se fac programari!

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head