asistenta consulara covid londraFormular online pentru cetatenii romani aflati in situatii de urgenta in UK
Ca urmare a numeroaselor solicitari privind acordarea asistentei consulare cetatenilor romani in contextul pandemiei COVID-19, Sectia Consulara Londra pune la dispozitia cetatenilor romani aflati in situatii de urgenta un FORMULAR ONLINE, rapid si sigur de inregistrare pentru a solicita sprijinul misiunii diplomatice Londra.

 Inregistrarea se poate face prin accesarea paginilor oficiale ale Misiunii diplomatice: http://ambasada-romaniei.co.uk/ro/covid-19 si https://londra.mae.ro/node/2258.

Formularul se adreseaza cetateniilor romani care se regasesc intr-o situatie de urgenta (turist blocat /tranzit in UK, student ERASMUS, persoane aflate in UK pentru interventii sau tratament medical, muncitori sezonieri sau victime ale traficului de persoane, cazurile sociale grave etc).

In functie de situatia de urgenta cetatenii romani vor fi contactati de personalul consular pentru a identifica o forma de sprijin consular adecvata!

Acest instrument RAPID de inregistrare este pus la dispozitie in completarea canalelor obisnuite de contact existente la nivelul ambasadei si consulatelor generale.

CETATENI ROMANI cu rezidenta obisnuita in MAREA BRITANIE (posesori de National Insurance Number - NINO, Settled/Pre-settled Status - EUSS, Pasaport romanesc cu domiciliul in UK, Indefinite Leave to Remain, Blue Card/Yellow Card, self-employed etc.) sunt sfatuiti sa consulte resursele puse la dispozitie de site-urile web ale Ambasadei, precum si de Guvernul britanic cu privire la sprijinul de care pot beneficia in aceasta perioada.

PENTRU ALTE SITUATIE DE URGENTA CETATENII ROMANI AU LA DISPOZITIE URMATOARELE DATE DE CONTACT:
- Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau (+44) (0) 7503 882992, (+44) (0) 7425 285318, (+44) (0) 7738 716335 (Sectia Consulara Londra),

- Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau (+44) (0) 7535604342 (Consulat General MANCHESTER),

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau (+44) (0) 7951858445 (Consulat General EDINBURGH)

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head