andrew noble ambasador ukAmbasadorul Andrew Noble declara ca se lucreaza pentru un nou parteneriat strategic intre Marea Britanie si Romania
Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Andrew Noble, a anuntat marti ca se lucreaza la realizarea unui nou parteneriat strategic intre tara sa si Romania, precizand ca cel actual trebuie sa fie "imbunatatit si modernizat". scrie Agerpres.

 "Lucram impreuna cu Guvernul roman pentru un nou parteneriat strategic intre Marea Britanie si Romania. Avem deja un parteneriat, dar trebuie sa fie imbunatatit si modernizat pentru preocuparile de astazi. Avem nevoie de un parteneriat strategic care raspunde la provocarile mai ales dintr-o Europa noua si ma refer, sigur, la chestiunea Brexit, care va fi o chestiune foarte importanta", a declarat Andrew Noble, in prima sa conferinta de presa de la preluarea mandatului de ambasador al Marii Britanii la Bucuresti.

Ambasadorul Andrew Noble si-a depus copiile scrisorilor de acreditare la Ministerul Afacerilor Externe, urmand sa prezinte documentele originale in fata presedintelui Klaus Iohannis in perioada urmatoare, potrivit Ambasadei britanice la Bucuresti.
Sursa:stiripesurse.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head