avion wizzairO femeie a nascut intr-un avion care se indrepta spre Bucuresti, iar pilotul a decis sa aterizeze de urgenta
Seful aeroportului international Vaclav Havel din Praga a anuntat pe Twitter ca o aeronava Wizz Air care zbura intre Birmingham si Bucuresti a aterizat de urgenta in capitala Cehiei in dimineata zilei de vineri, 30 decembrie.

Motivul ocolului neprogramat a fost acela ca o femeie a nascut la bord, iar pilotul a luat decizia sa-i ofere posibilitatea ingrijirii de specialitate.
''La ora 01:14, aeroportul din Praga a fost informat ca un zbor din Regatul Unit catre Romania a fost deviat din cauza unei nasteri. Aproximativ 12 minute mai tarziu s-a aflat ca atat mama, cat si nou-nascutul se simteau bine'', a explicat Michal Prochazka, de la serviciul medical al aeroportului.
La scurt timp, avionul a aterizat la Praga, iar femeia si nou-nascutul au fost transferati la o clinica din capitala ceha, in timp ce zborul a continuat spre Bucuresti.

„A aterizat la noi in siguranta un avion in directia Bucuresti, la bordul caruia a avut loc o nastere. Sunt bucuros ca mama si bebelusul sunt in regula si le urez multa sanatate”, a scris Jiří Pos, seful aeroportului international din Praga, citat de Europa Libera.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head