atac manchester bbcUn individ a deschis focul in timpul unui carnaval la Manchester, ranind 10 persoane
Atac armat in noaptea de sambata spre duminica, in Marea Britanie. Un individ a deschis focul in timpul unui carnaval ce se desfasura la Manchester. Cel putin 10 oameni au fost raniti, printre victime aflandu-se si doi copii, informeaza BBC News.

 Atacul a avut loc in jurul orei locale 02.30, in zona Claremont (Moss Side) din Manchester, imediat dupa incheierea Carnavalului Caraibian.

Atunci un individ a dat buzna printre oamenii care petreceau in strada si a deschis focul. Cel putin 10 oameni au fost atinsi de gloantele trase de atacator. Dupa asaltul care a durat doar cateva secunde, individul s-a facut nevazut.

Politia a incercuit zona insa nu a dat de urma atacatorului. Cand au ajuns ofiterii la fata locului nu au mai gasit decat victimele intinse pe asfalt.
Toti ranitii au fost transportati la spital, iar unii au rani destul de grave. Insa, potrivit medicilor care le-au acordat primul ajutor, niciunul nu are viata pusa in pericol.

Acum politistii il cauta pe atacator si au anuntat ca zona va ramane supravegheata. Deocamdata autoritatile se feresc sa spuna daca este vorba de un atac terorist, insa nu eliminina aceasta ipoteza.
Sursa:b1.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head