Termeni si conditii de postare a anuturilor


Oricine poate posta anunturi la rubrica ANUNTURI  de pe site-ul ROMAN IN UK, cu conditia sa completeze corect rubricile obligatorii, precizand datele de contact.
Anunturile  postate trebuie sa se adreseze exclusiv romanilor din UK.

Cele care nu au nicio legatura cu romanii din UK  nu vor fi aprobate.


Utilizatorii care posteaza anunturi pe site-ul ROMAN IN UK sunt singurii responsabili de continutul anunturilor postate.
ROMAN IN UK nu accepta postarea de anunturi referitoare la dame de companie, escorte, videochat, vrajitoare, ghicitoare, tamaduitoare, tarot si modalitati de a face bani pe net sau anunturi care promoveaza servicii sau produse ilegale.
Administratorii site-ului pot edita sau sterge anunturile fara notificare prealabila, in cazul in care acest lucru se impune.

Vor fi publicate in mod GRATUIT, pe o perioada de 30 de zile, urmatoarele tipuri de anunturi: anunturile de la persoanele particulare care se refera la cautarea unui job, oferirea unui job, inchirieri de locuinte, mesaje privind evenimente de familie, diferite servicii ocazionale, vanzarea (sau inchirierea) unor obiecte personale

Anunturile cu caracter comercial, de promovare a unor produse sau servicii, fie ca sunt ale firmelor sau ale intreprinzatorilor particulari NU SUNT GRATUITE. Cei interesati de astfel de anunturi sunt rugati sa ne contacteze pentru detalii.

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head