hai acasaSeminar la Manchester destinat romanilor care vor o finantare nerambursabila pentru infiintarea unei afaceri in Romania 
Duminica, 11 februarie 2018, de la ora 11, echipa Antreprenor Acasa va fi alaturi de romanii din Manchester si imprejurimi interesati de obtinerea unei finantari nerambursabile de 33.325 Euro pentru infiintarea unei afaceri in Romania.


Locatia de desfasurare a evenimentului este Holiday Inn Manchester City Centre, 25 Aytoun Street, Manchester, United Kingdom.

Seminarul Antreprenor Acasa de la Manchester este organizat de Asociatia Dezvoltarea Capitalului Uman ( ADCU) impreuna cu Asociatia Inceptus Romania, Asociatia Rombel si Fiatest SRL.
Gazda evenimentului este Cristina Irimie – o antreprenoare specializata in servicii de consultanta financiara si legala ,contabilitate pentru mici afaceri, traduceri, recrutare internationala. Cristina va impartasi din vasta sa experienta in Marea Britanie si Romania.

In cadrul seminarului vor fi prezentate date despre

Cum poti deveni Antreprenor ACASA;
Cum beneficiezi de sprijinul financiar de 33.325 Euro;
Care sunt avantajele de a fi antreprenor la tine in tara;
Cunostinte si abilitati care sa te ajute in afacerea ta

Cei interesati sunt rugati sa se inscrie la eveniment prin completarea formularului: https://goo.gl/zwYFbC sau trimitand SMS la numarul 0746 088 5603 cu urmatoarele date: Nume şi Prenume, Telefon, Email, Domeniul afacerii pe care intenţionaţi sa o deschideţi, Judeţul ȋn care intenţionaţi sa derulaţi afacerea in Romania.

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head