antreprenor acasa“Antreprenor Acasa”, seminar Start-Up Diaspora, la Londra
Duminica,14 ianuarie 2018, va avea loc in Kensington-Londra, seminarul gratuit de informare "Antreprenor Acasa". Evenimentul se va desfasura la Copthorne Hotel, Scarsdale Place, Kensington, London W5 5SY si va incepe la ora 11.


Daca esti interesat sa primesti o finantare nerambursabila de 33.325 Euro pentru infiintarea unei afaceri in Romania, daca vrei sa stii ce alte beneficii mai ai inscriindu-te in acest proiect, organizatorii te asteapta la seminar, duminica 14 ianuarie, pentru a iti spune mai multe despre cum poti deveni Antreprenor Acasa, cum se va desfasura proiectul, care sunt avantajele de a fi antreprenor in Romania.

La eveniment va fi prezenta pentru a ne impartasi din vasta sa experienta in Marea Britanie si Romania, Cristina Irimie – o antreprenoare specializata in servicii de consultanta financiara si legala, contabilitate pentru mici afaceri, traduceri, recrutare internationala.
Seminarul Antreprenor Acasa de la Londra este organizat de Asociatia Dezvoltarea Capitalului Uman ( ADCU) impreuna cu Asociatia Inceptus Romania, Asociatia Rombel si Fiatest SRL.

Pentru a participa la eveniment va rugam sa confirmati participarea prin transmiterea unui email la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau prin SMS la numarul 0746 088 5603 cu urmatoarele date: Nume si Prenume, Telefon, Email, Varsta, Domeniul afacerii pe care intentionati sa o deschideti, Judetul in care intentionati sa derulati afacerea in Romania.

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head