consulat onorific tara galilor1A fost inaugurat Consulatul Onorific al Romaniei in Tara Galilor
La data de 11 decembrie a.c., la resedinta primarului din Cardiff, Lord Mayor Cllr Bob Derbyshire, a avut loc ceremonia de inaugurare a Consulatului Onorific al Romaniei in Tara Galilor.

 

Evenimentul s-a bucurat de o numeroasa prezenta din partea autoritatilor locale, mediului de afaceri, membrilor comunitatii romanesti din Cardiff si imprejurimi.
Din partea autoritatilor romane au participat domnul Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, doamna Sandra Pralong, consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale si alti diplomati din cadrul misiunii diplomatice.

consulat onorific tara galilor2Noul Consul onorific al Romaniei in Tara Galilor, cu sediul la Swansea, este doamna Diana Sara Stroia. Domniei sale ii va reveni sarcina, deloc usoara, printre multe altele, sa “coaguleze” mediul asociativ romanesc si cetatenii romani din aceasta zona in jurul Consulatului onorific si astfel sa faciliteze legaturile cu autoritatile romane.

 

Datele de contact ale Consulatului Onorific al Romaniei la Swansea sunt:
Doamna Diana Sara Stroia - Consul onorific
Adresa: Comcen House
Bruce Road
Swansea
SA5 4HS
Telefon: 0179 251 5552
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Facebook:
https://www.facebook.com/RomanianConsulate.Wales

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head