dacia sandero uk expressDacia Sandero se bucura de o popularitate sporita in UK
Noul model Dacia Sandero facelift a fost testat de jurnalistii unei publicatii din Marea Britanie, care au ajuns la concluzia ca cei ce vor cumpara aceasta masina nu vor avea regrete. 

 

Cei de la Express au testat Dacia Sandero, ce se bucura de o popularitate sporita in Marea Britanie, avand in vedere pretul foarte mic (incepand de la 5.995 de lire sterline).

 Sursa citata scrie ca Dacia a lasat in urma problemele din trecut si a devenit un constructor ce vinde la un volum ridicat in Marea Britanie. Incepand cu 2013 s-au vandut peste 90 de mii de masini, iar multe dintre ele sunt Sandero.

Pretul scazut este principalul argument al celor de la Dacia, remarca jurnalistii britanici, care adauga insa ca pe noul Sandero facelift se pot observa cateva imbunatatiri menite sa faca masina mai moderna. Vorbim despre anumite elemente cromate din interior, noile faruri si alte imbunatatiri din habitaclu.

Cat priveste motorizarea, in versiunea pe benzina de 1.0 litri, Sandero facelift ajunge de la 0 la 100 km/h in 13.9 secunde.

"Nu este un motor pe care sa-l alegi daca te grabesti, dar acceleratia ofera un raspuns bun si poti conduce relaxat. Pentru proprietarii ce nu fac multi kilometri anual si isi petrec mare parte a timpului in oras, acest motor isi va face treaba perfect", comenteaza sursa citata.

In versiunea de motorizare 0.9, capabila sa genereze 89 de cai putere, Sandero facelift face 0-100 in 10.9 secunde, in timp ce in cea diesel in 11.6 secunde.

Un alt plus pe care Sandero il are, in viziunea englezilor, este confortul din interior.

Secretul? "Dacia a testat acest model in special pe drumurile de o calitate mai proasta din Romania decat cele din Marea Britanie", a comentat sursa citata.

Sandero facelift mai vine cu un plus si in ceea ce priveste capacitatea portbagajului, de 320 de litri, una dintre cele mai mari din clasa ei.

In incheiere, jurnalistii britanici mentioneaza ca Sandero "face toti banii", iar cumparatorii ce nu iau in calcul aceasta masina comit o mare greseala.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head