Boris.J al doilea valBoris Johnson a declarat ca al doilea val al coronavirusului este inevitabil si noi restrictii sunt posibile
Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat vineri ca este inevitabil ca tara sa se confrunte cu un al doilea val de coronavirus si a precizat ca desi nu isi doreste o a doua carantina la nivel national, guvernul ar putea fi nevoit sa introduca noi restrictii, relateaza Reuters.

 Potrivit unor relatari din media, guvernul britanic se gandeste daca sa impuna o noua carantina la nivelul tarii, dupa ce numarul de cazuri aproape ca s-a dublat la 6.000 pe zi, numarul de internari in spital a crescut, iar ratele de infectare au luat amploare in zone din nordul Angliei si la Londra.

"Asistam la venirea unui al doilea val... Este absolut inevitabil, imi este teama, ca il vom vedea in aceasta tara", a spus el, scrie agerpres.ro.
Cresterea puternica a numarului de cazuri in tara inseamna ca guvernul are nevoie sa efectueze o evaluare permanenta si nu a exclus introducerea de noi masuri restrictive.

"Nu vreau sa vorbesc deloc despre o a doua carantina nationala", a spus premierul britanic, insa a adaugat: "Cand vezi ce se intampla, trebuie sa te intrebi daca nu cumva trebuie sa mergem mai departe".
Sursa:stiripesurse.ro, Foto:Sky News

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head