ministru britanic jefuit guardianMinistrul britanic de Interne a fost jefuit pe strada in Londra
Ministrul britanic de Interne, Sajid Javid, a marturisit, intr-un interviu, ca a fost victima unui jaf intr-un cartier din nordul Londrei, dupa cum relateaza The Guardian.


El se afla in fata statiei Euston, in nordul Londrei, cand si-a scos telefonul sa cheme un taxi. In acel moment, un hot care se afla pe motocicleta i-a luat telefonul si a fugit.

„Inainte sa realizez ce s-a intamplat, telefonul disparuse. Era nou-nout. Am fost suparat si furios, dar m-am gandit apoi ca sunt norocos ca nu am fost injunghiat sau batut, asa cum au patit-o multe dintre persoanele care au picat victime acestor infractori”, a spus Sajid Javid.

Este primul interviu acordat de Sajid Javid de cand a preluat postul de ministru al Internelor. Jaful a avut loc cu cateva luni inainte sa fie numit la sefia Ministerului de Interne.

Tata a patru copii, el a marturisit ca se teme pentru siguranta copiilor sai pe strazile din Londra.
Cel putin 46 de persoane au fost injunghiate mortal pe strazile Londrei, de la inceputul lui 2018. Gruparile de hoti care actioneaza cu motoretele au comis, in 2017, 23.000 de infractiuni, in medie 64 pe zi.
Sursa:stiripesurse.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head