londra festival explozie30 de persoane au fost ranite in urma unei explozii in timpul unui festival, la Londra
Peste 30 de persoane au fost ranite, in noaptea de miercuri spre joi, in urma unei explozii care a avut loc in cartierul Stamford Hill din nordul Londrei.

 Conform primelor informatii, explozia ar fi fost cauzata de telefoane mobile si s-a produs in timpul festivalului evreiesc Lag BaOme, informeaza Reuters.

Potrivit unor martori, explozia s-a produs dupa ce mai multe telefoane mobile au fost aruncate in foc. Unii martori au spus ca insusi rabinul ar fi dat foc unui telefon ca un avertisment ca smartphone-urile reprezinta ceva rau, conform The Sun.
”Se pare ca explozia a fost cauzata de combustibil, nu de telefoane mobile”, au transmis insa organizatorii evenimentului.

Intr-un clip aparut pe Internet se poate observa cum sute de oameni cantau si se distrau la festival, iar la un moment dat a avut loc o explozie. Flacarile au ajuns imediat la cei care se aflau aproape de foc.

In total au fost afectate 30 de persoane, din care 10 au suferit arsuri, iar 20 s-au ranit in timp ce incercau sa fuga din zona producerii exploziei.
Incidentul nu este de natura terorista.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head