regina elisabeta kensingtonRegina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Palatul Kensington pentru a-si cunoaste al saselea stranepot
Regina Elisabeta a II-a a fost vazuta sosind la Palatul Kensington pentru a-si cunoaste cel de-al saselea stranepot. Aceasta a zburat la bordul unui elicopter, timp de 40 de minute, pentru a ajunge la Palatul Kensington, acolo unde Printul Louis locuieste alaturi de familia sa.

Suverana in varsta de 92 de ani a fost fotografiata coborand din elicopter si indreptandu-se catre masina, imbracata intr-o tinuta casual. Relaxata si cu zambetul pe buze, regina a tinut in mana un buchet de flori, culese special pentru Ducesa De Cambridge.
Cu aceasta ocazie regina i-a revazut si pe ceilalti doi stranepoti, Printul George si Printesa Charlotte, care o alinta "Gan Gan". Aceasta a ajuns la timp pentru aniversarea printesei, care tocmai a implinit 3 ani.

Regina Elisabeta locuieste la Castelul Windor alaturi de Printul Filip, care se recupereaza dupa o operatie la sold. Suverana a fost printre primele persoane care a aflat despre nasterea noului mostenitor si printre primii membri ai familiei care l-a vizitat.
Sursa:protv.ro, Foto:Daily Mail

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head