fShare
13

soldati obiective ukTrupe militare pazesc obiectivele majore din Londra, inclusiv resedinta premierului
Politia a suplimentat numarul de agenti desfasurati pe strazile Londrei, iar trupe militare pazesc o serie de obiective majore aflate in capitala britanica, inclusiv ambasade, Palatul Buckingham si resedinta prim-ministrului, informeaza agentia de stiri Reuters.

 

Premierul Theresa May a comunicat marti ca nivelul de alerta terorista este acum la nivelul "critic", fapt ce inseamna ca un nou atac ar putea fi iminent.

"Trupele militare vor opera sub comanda Serviciului de Politie Metropolitana pentru a asigura paza statica la o serie de obiective cheie", potrivit unui comunicat dat publicitatii, miercuri, de politie.

Printre obiectivele care urmeaza sa fie pazite de militari se numara Palatul Buckingham, ambasade, Palatul Westminster si Downing Street 10, resedinta prim-ministrului.

Amber Rudd, ministrul britanic de Interne, a anuntat ca pana la 3.800 de militari ar putea fi desfasurati pe strazile oraselor din Marea Britanie.
Aceste masuri au fost luate ca urmare a atacului terorist petrecut luni seara la un concert desfasurat la Manchester. Atentatul s-a soldat cu cel putin 22 de morti si aproximativ 60 de raniti.
Sursa:Mediafax

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head