theresa may premier agerpres reutTheresa May ii avertizeaza pe parlamentari sa nu se opuna dorintei britanicilor de a parasi UE
Premierul britanic Theresa May a lansat luni un avertisment catre parlamentari si le-a spus ca "nu este momentul ca vointa exprimata de britanici cu privire la Brexit sa fie obstructionata", potrivit Reuters.

Premierul conservator a luat cuvantul in cadrul unei dezbateri desfasurate in Camera Comunelor privind Brexit si invocarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona.
"Partenerii nostri europeni doresc sa incepem negocierile. Acelasi lucru il dorim si eu, si membrii acestui for", le-a spus Theresa May parlamentarilor.
"Mesajul este clar, Camera Comunelor si-a exprimat punctul de vedere. Acum nu e momentul sa ridicam piedici in calea dorintei pe care britanicii au exprimat-o in mod democratic. E momentul sa incepem demersurile pentru parasirea Uniunii Europene", a adaugat May.

Postul de televiziune Sky News relateaza ca membrii Camerei Comunelor vor dezbate pana tarziu in noapte posibilele amendamente la legislatia privind declansarea Brexit-ului.
Sursa:Agerpres

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head