Michael DouglasMichael Douglas: Pe santierele din Londra auzeam vorbindu-se doar limba romana
Actorul Michael Douglas a vorbit intr-un interviu despre imigranti si faptul ca ei lucreaza in domenii pe care rezidentii tarilor de adoptie le refuza. In acest context, actorul a povestit ca, in Londra, pe santiere a auzit vorbindu-se doar limba romana.

"Ma plimbam prin Londra ieri dimineata si sunt o multime de santiere de constructii si tot ce auzeam era limba romana. Sunt multi imigranti care fac munca pe care probabil oamenii in acea tara aleg sa nu o faca", a spus Michael Douglas intr-un interviu acordat CNN.

Actorul a vorbit despre subiectul imigrantilor, in contextul in care si familia sa se trage din imigranti veniti in Statele Unite ale Americii.

"Bunicii mei erau evrei rusi din Belarus care au venit in America in 1914. Tatal meu s-a nascut in 1916", a spus actorul, precizand ca bunicii sai nu vorbeau engleza.

Douglas a explicat ca tatal sau a muncit foarte mult si ca a avut un profesor excelent care l-a ajutat sa obtina o bursa la liceu.

"A facut naveta cu un camion de salubrizare. A devenit campion la wresling, apoi actor si a avut o cariera extraordinara", a spus Michael Douglas despre tatal sau care pe 9 decembrie va implini 100 de ani.

Actorul a povestit greutatile prin care a trecut tatal sau, amintind si problemele de sanatate, dar precizand ca acesta a strans multi bani prin munca si ca acum ii doneaza, incercand sa faca lumea un loc mai bun. "Aceasta viata plina de greutati l-au facut pe tata sa nu suporte ideea construirii unui zid in tara noastra", a mai spus Douglas, facand referire la zidul pe care vrea sa-l ridice Donald Trump.

"Problema imigratiei din Europa ne aduce aminte ca, pe vremea lui, nici catolicii nu erau bine primiti in America. Evreii in mod sigur nu erau. A existat o animozitate puternica, dar am reusit sa o invingem (...)

Ne diferentiem de cea mai mare parte din Europa pentru ca suntem o tara de imigranti. Sa dam vina pe imigranti pentru problemele economice din tara noastra nu este corect", a mai spus Michael Douglas.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head