club nudisti londraClub in aer liber pentru nudisti, deschis in buricul Londrei
Adeptii nudismului din Londra se vor putea intalni de saptamana aceasta in centrul orasului, unde va fi inaugurata prima terasa rezervata persoanelor care vor sa socializeze si sa se relaxeze dezbracate.

In Piata Parlamentului din Londra se deschide zilele acestea prima terasa dedicata nudistilor, unde acestia se pot intalni ca sa se bronzeze uniform, sa se relaxeze la bar, dar si sa faca sport. Terasa este amenajata pe acoperisul unei cladiri din centrul capitalei londoneze, la o aruncatura de bat de atractii precum Big Ben, London Eye sau Catedrala Westminster Abbey, o locatie perfecta pentru membrii clubului, care se vor delecta cu o priveliste spectaculoasa. Inaugurarea terasei vine la scurt timp dupa ce a fost deschis la Londra si primul restaurant dedicat nudistilor, unde clientii pot savura preparatele din meniu in costumul lui Adam si al Evei, informeaza publicatia Daily Mail.

Dincolo de zona barului si de sezlongurile unde pot lenevi, nudistii pot sa faca sarituri pe mini-trambulinele amenajate pe terasa pentru a se distra, dar si ca sa se mentina in forma. Acoperisul cladirii din centrul Londrei a fost amenajat ca modalitate de promovare a companiei Now Tv, care se ocupa cu distributia de filme online, cu ocazia lansarii unui nou serviciu.

”Ca natiune, se pare ca avem din ce in ce mai mult tendinta de a evita lucrurile care simtim ca ne limiteaza si ne incorseteaza in viata. Vrem sa continuam sa daramam tot mai multe astfel de conventii traditionale, cum sunt si hainele”, a motivat directorul Now Tv, Gidon Katz, deschiderea clubului in aer liber pentru nudisti.

Conform unei cercetari facute de compania amintita, tinerii sub 30 de ani din ziua de azi nu mai sunt atat de interesati de mentinerea unei relatii de cuplu serioase, fata de ceea ce se intampla in urma cu 30 de ani, cand acest aspect era cu 38% mai important. De asemenea, fata de ceea ce se intampla in urma cu trei decenii, mult mai multi tineri muncesc in strainatate.
Sursa:adevarul.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head