atac masina londraUn individ a intrat cu masina intr-un grup de pietoni, in Londra, ranind cel putin cinci persoane
Cel putin cinci persoane au fost ranite dupa ce un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni, sambata dimineata, in Londra, autoritatile britanice suspectand ca incidentul s-a produs dupa o altercatie.

Incidentul rutier a avut loc sambata in jurul orei 3.00, la intersectia strazilor Stockwell / Sidney, in sud-vestul Londrei, informeaza publicatiile The Guardian si Evening Standard.

Un individ a lovit aparent intentionat un grup de pietoni cu un vehicul marca Volkswagen Golf. Soferul si pasagerii au fugit dupa agresiune, fiind cautati activ de autoritati.
Politia metropolitana londoneza a comunicat ca cinci barbati cu varste cuprinse intre 23 si 42 de ani au fost raniti in incident. Niciuna dintre victime nu prezinta risc vital.

Anchetatorii au declarat ca atacul cu vehicul a avut loc dupa o altercatie intre cele doua grupuri.
Incidentul nu este considerat a fi de tip terorist.

Anchetatorii cred ca incidentul a avut loc dupa o altercatie intre persoanele din vehicul si pietoni care se aflau pe strada Stockwell. Nu este vorba de un incident terorist, nici de un atac comis de vreun militant extremist. Pana in acest moment, nu a fost arestat niciun suspect. Analizam circumstantele producerii incidentului", a declarat un purtator de cuvant al Scotland Yard.
Sursa:Mediafax

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head