Kim Edwards ukO fata de 15 ani din UK si-a ucis mama si sora, ajutata de iubitul ei
O fata de doar 15 ani, despre care se spune ca ar putea fi una dintre cele mai tinere criminale din Marea Britanie, este suspectata ca ar fi nascocit un plan pentru a-si ucide mama si sora.

 

Judecatorii britanici au ridicat restrictia privind detaliile acestui caz, astfel ca mass-media britanica a aflat cine sunt cei doi adolescenti ucigasi: Kim Edwards si iubitul ei, Lucas Markham.

Potrivit The Guardian, acestia sunt supranumiti de presa tabloida Bonnie si Clyde, iar dupa oribila dubla crima, tinerii au facut sex, au facut o baie impreuna si s-au uitat la 4 filme din seria Twilight.
In 2016, in timpul procesului din Nottingham, identitatea lor nu a putut fi facuta publica, din cauza varstei lor. Acum, aceste restrictii au fost ridicate de o instanta din Londra.
Initial, Kim si Lucas au primit 20 de ani de detentie, insa la apel pedeapsa a fost redusa la 17 ani si jumatate fiecare.

Mama si sora lui Kim au fost injunghiate de 10 ori, intr-un macel "rece si calculat" - a declarat procurorul Peter Joyce, la proces, mentionand faptul ca aceste crime au fost puse la cale intr-un McDonald's.
"Uciderea lui Elizabeth si Katie Edwards au fost oribile si brutale, iar intreaga tara a fost intr-o stare de soc, pentru ca doi minori, care aveau doar 14 ani la acea vreme, au putut pune la cale un act atat de cumplit" - a spus detectivul Martin Holvey din politia Lincolnshire.
"Au ramas jos in casa, uitandu-se la Tv si mancand, in timp ce corpurile zaceau sus. Nu au avut niciun pic de remuscari cand au fost gasiti intr-un final de politie si nici in timpul interogatoriilor." a mai spus detectivul.
Zursa:stirileprotv.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head